Ремонти, освежаване и поддръжка

Ремонтът вкъщи може да е ужасно натоварващ, защото е свързан с разместване на мебели, прах и строителни отпадъци, почистване и привеждане в ред на дома. Не и ако се доверите на екипите на РЕМОНТ СТРОЙ 1. Ние извършваме висококачествен и бърз ремонт на апартаменти, като Ви щадим максимално. Ако се нуждаете от основен ремонт, довършителни дейности, освежаващи ремонти или поддръжка, нашите специалисти Ви гарантират качество, кратки срокове, прецизно изпълнение и минимално почистване след това.

Компанията разполага с квалифицирани специалисти с дълъг опит в различните сфери на строителните работи. От най-тежките дейности, като къртене, махане на плочки или паркет, демонтаж на врати, замазки на стени и неравни тавани, до довършителни работи, които изискват внимание и прецизност към детайлите – ние знаем как да го направим.

Обърнете се към нас и за специализирани задачи, като изграждане на изцяло нови електрически инсталации, прекарване на кабели, монтаж на електрически табла и ключове, подмяна на стари ВиК инсталации, смяна на сифони, водомери, хоризонтални, подови, вертикални тръби.

Висококачествен и бърз ремонт на апартаменти

Ние сме компетентни да сменим старите дограми, да извършим необходимите груби и фини замазки на под, стени и тавани, за да изравним нивото, разчитайте на нас за грундиране, шкурене, боядисване с латекс и други. Ако имате нужда от ремонт на някоя от стаите – кухня, детска стая, хол, дневна или пък освежаване на балконите – потърсете ни. Екипите ни са специализирани в поставянето на висококачествена хидроизолация и оформяне на пространства с гипсокартон.

В работата си държим на прецизното изпълнение на зададените дейности, обръщаме внимание на всички специфики на помещението, желанието на клиентите и търсим оптимални решения. Основен приоритет за нас е максимално да пестим времето Ви – затова Ви даваме с точност краен срок за изпълнение в зависимост от състоянието на обекта, големината на помещенията, сложността на ремонтните дейности и цената на предпочитаните от Вас материали. Потърсете ни за надежден ремонт на апартаменти!

Вашето решение
груб строеж, довършителни работи и ремонти